IndexShapeshifterKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Yern

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yern
Beheerder | Shapeshifters Leader
avatar

Aantal berichten : 229
Registratiedatum : 13-06-13
Leeftijd : 25
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: Yern   di jun 18, 2013 11:09 pm

Basisgegevens
________________________________________________________________________________________________________________

Volledige naam:
Yern Thirgn
Geslacht: Mannelijk / Vrouwelijk
Soort: Elf
Leeftijd: 325 jaar
Karakter:
Yern is gewoon ... Yern. Yern ziet de schoonheid in anderen, maar heeft moeite met de schoonheid in zichzelf te vinden. Yern is dapper, maar heeft een hekel aan oorlog en geweld. Hij is wat je noemt een trouwe hond en zou met plezier zijn leven geven voor iemand waarvan hij houdt. Yern heeft nooit liefde gekend en heeft het dan ook moeilijk om te begrijpen dat er mensen zijn die echt van hem zouden houden, gewoon om wie hij is. Yern is ongevoelig voor de meningen van anderen en zal zijn mening altijd behouden, wat er  ook gebeurd. Yern is in staat om mensen te doen lachen als ze op hun allerdroefst zijn en ze te steunen als dat nodig is. Hij kan mensen lezen als een boek, en begrijpt hun acties en gedachten vaak beter dan de persoon zelf. Hij heeft het echter moeilijk om te zien dat andere mensen verliefd op hem zijn, en hoewel er vaak met hem geflirt wordt, ziet hij dit niet, gewoonweg omdat hij niet gelooft dat er ooit iemand verliefd op hem zou kunnen zijn.

Familie:
Yerns moeder is een bloedelf, een elf die zich bezig houdt met duistere magie. Zijn vader was net het tegenovergestelde, een erg krachtige elf die zich bezig hield met helende en positieve magie. Zijn vader, even naïef als zijn zoon, dacht toen hij haar ontmoette dat ze tegen haar wil een duistere elf was, en bracht haar in het geniep weer naar de elfenvallei, haar ware afkomst verbergend. Yerns vader was een hoge elf in de geheime lelieorganisatie, en beschermde de familie Creans. Toen hij achter de werkelijke toedracht van zijn vrouw kwam, dat ze hem enkel gebruikte om de koninklijke familie aan te kunnen vallen ontstond er een hevig gevecht tussen de twee, wat Yerns vader nipt won. Hij verbande zijn vrouw uit het rijk, maar was niet in staat haar te doden, omdat hij, in tegenstelling tot haar wel liefde voelde. Yerns moeder loopt nog rond, maar Yern, opgevoed door zijn vader, weet nog niets van deze hele zaak. Zijn moeder, die nu de opstand tegen Rhona aanwakkert, zal er alles aan doen om Yern aan haar kant te krijgen en als haar dat lukt ... zal Rhona en het hele elfenrijk vallen.

Yerns vader is overleden, zijn moeder wordt geacht dood te zijn, en dus heeft Yern geen familie meer. Hij beschouwt Rhona & Jemenée echter als de enige familie die hij nog heeft.

Partner: Yern heeft een relatie met Rhona, en is er zich niet van bewust dat Jémenée al jaren op hem aast en alles op het spel zal zetten om hem te krijgen, zelfs als dat moord op Rhona betekent...


Algemene Informatie
________________________________________________________________________________________________________________

Bijnaam: Yern wordt door de dorpelingen "bastaard" genoemd, en Yern ziet dat ook als zijn bijnaam.
Sterrenbeeld: Feniks

Geboorteplaats: Een klein dorpje, waar ook Jémenée geboren is, en hij met zijn vader woonde voor hij naar de hoofdstad verhuisde. Het dorpje ligt niet ver van de hoofdstad, Altara.


Algemene Informatie
________________________________________________________________________________________________________________

Optimist of pessimist:
Yern is over het geheel optimistisch, maar is overbezorgd over de mensen waar hij om geeft. Denken dat ze gevaar lopen, niet weten waar ze zijn, dat ze hem niet meer mogen of dat ze iets voor hem achterhouden of liegen maakt soms dat hij pessimistische gedachten krijgt.

Maagd:
Ja

Wat zoek je in een partner:
Yern zocht iemand die om hem gaf zoals hij is, en zijn wereld op zijn kop zetten kon. Yern heeft nood aan vertrouwen, iemand die hem gelooft als andere mensen hun geloof in hem verliezen. Dat heeft hij allemaal gevonden ook ... in Rhona.

Uiterlijke kenmerken
________________________________________________________________________________________________________________

Littekens:
Ja, maar niemand heeft die ooit mogen zien. Ze bevinden zich op zijn buik en hebben een vreemde vorm. Nooit zal hij iemand vertellen hoe hij aan die littekens komt, althans ... dat was het plan

Lengte:
1m80
Haarkleur: Bruin
Lichaamsbouw: Gespierd, maar niet overdreven.
Oogkleur: Blauw

Familiebanden
________________________________________________________________________________________________________________


Mentor: De mentor die hem heelkunde leerde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rayeme.actieforum.com
 
Yern
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rayeme :: Game Related :: Personagezone :: Elfen-
Ga naar: